• صفحه اصلی
  • سایت دانشگاه
  • اخبار دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad

  • صفحه اصلی
  • لیست مقالات استادان
  • جستجو های اخیر
  • بیشترین جستجو
  • تماس با ما

بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

موضوع : علوم و صنایع غذایى
کلمات کلیدی: پردازش تصویر


موارد یافت شده: 2

1 - بررسی اثر مدت زمان پخت اولیه و دوره نگهداری روی ویژگی های کیفی نان بربری نیم پخته با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
2 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی کینتیک تغییرات رنگ سطح ناگت پنیر حین سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)

30 جستجوی اخیر

  • عجم
  • biometric
  • مهندسی کامپیوتر
  • بیومتریک
  • برند
  • moradi
  • حامد کامل نیا
  • حامد کامل نیا
  • CONJUGATED LINOLEIC ACID
  • سلنیم
  • ویتامین E
  • cla
  • مهندسی شیمى
  • چربی
  • علوم تربیتی
  • جهانی شدن
  • امضا
  • حمیدرضا احمدنیای مطلق
  • رضا حصارزاده
  • امید صفری
  • حصارزاده
  • خانواده
  • آلودگی خاک
  • آلودگی آب
  • آلودگی آب
  • توان راکتیو
  • بین الملل
  • شکست سد
  • ژیپس
  • بتن

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • مرور بر اساس سال
  • تماس با ما
  • مقالات استادان
  • نقشه سایت

لینک های پیشنهادی

  • صفحه اصلی
  • سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
  • بانک مقالات و همایشهای دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری مرکز دانلود دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad
  • ايران، مشهد، ميدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد
  • تلفن:38803000 051
  • كدپستي: 9177948974
  • پست الکترونیک: webmaster@um(dot)ac(dot)ir

© تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است.

مقالات دانشگاهی|مقالات اساتید دانشگاه